Friday, July 8, 2022

Marcela Fota

Vestea tulburătoare a șocat-o pe artistă pentru că totul s-a întâmplat fulgerător. De mai bine de o lună un fan le terorizează cu mesaje și apeluri.


Stavebnice Retro Toys Retro 2 Retro 1

View the profiles of people named Marcela Fota.

. Marcela Fota a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu puțin timp când soțul acesteia s-a stins din viață. Artista a îmbrăcat o rochie de. Marcela Fota a dezvăluit că multe dintre hainele soțului său nu le-a dus la curățătorie asta datorită faptului că încă îi simte mirosul.

2 days agoMarcela Fota amintiri frumoase din copilărie În altă ordine de idei Marcela Fota are foarte multe amintiri de când era mică în special din perioada sărbătorilor pascale. Marcela Fota și soțul său au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urma căruia au și un băiețel pe David în vârstă de 13 ani. Marcela Fota - Colaj de petrecere 2020Va invit cu mare drag sa va abonati.

Marcela Fota s-a căsătorit anul trecut în luna februarie după 13 ani de relație. Marcela Fota cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul în urmă cu un an când acesta se afla la Direcția de taxe și impozite împreună cu partenera sa atunci când a. 1 day agoMariana Ionescu Căpitănescu și sora acesteia Marcela Fota se confruntă cu o adevărată problema.

Nu sunt pregătită nici nu vreau Marcela Fota și soțul ei s-au căsătorit după 12 ani de relație. Urmărește conținut popular de la următorii creatori. Să pierzi pe cineva drag este greu.

Marcela Fota este o cunoscută artistă de muzică populară. Ceea ce a deosebit-o pe artistă de restul fraților însă a fost o boală ce și-a pus adânc amprenta asupra. Provine dintr-o familie cu 5 copii iar sora sa cea mare i-a fost model în viață.

Reamintim că bărbatul a murit pe 28. Un colaj cântat din suflet pentru voi vi-l dăruiesc cu drag. 2 days agoFăcând parte dintre mezinii familiei Marcela Fota era deseori privilegiată.

Marcela Fota și soțul ei au împreună un băiețel. Join Facebook to connect with Marcela Fota and others you may know. Aceasta este nimeni alta decât celebra.

Singura dorință pe care artista o mai are este să ducă o viață liniștită alături de persoanele dragi. Find top songs and albums by Marcela Fota including Ești totu-n lume pentru mine Doamne câte ți-am cerut and more. EU ÎMI DORESC O ÎMPĂCARE PSIHICĂ A COPILULUI MEU.

Facebook gives people the power to. 13K lajků 39 komentářů. Marcela Fota nu a trecut peste moartea soțului.

Marcela Fota în lacrimi la parastasul soțului său. Fyp tiktok love music. Marcela Fota declară că se încarcă cu energia publicului fapt pentru care a.

Insa mai trist e sa nu ai pe cine pierde pentru ca esti singur. Pe 28 decembrie Minel. A DEPĂȘIT MARCELA FOTA ȘOCUL MORȚII SOȚULUI EI.

Listen to music by Marcela Fota on Apple Music. 1 day agoMarcela Fota semn prevestitor înainte de moartea soțului Soțul celebrei cântăreței a murit la vârsta de doar 47 de ani și artista a făcut dezvăluiri uluitoare. Descoperă videoclipuri scurte pe tema marcela fota pe TikTok.

Video TikTok od uživatele Marcela Fota marcelafota. Intotdeauna se poate mai bine insa si mai rau. Ratoi Roxanaratoiroxana OANAoanapaula22 Fan Page by.


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzica Pop


Marcela Fota Spun Dusmancutele Mele Youtube Bell Sleeve Top Sleeve Top Women


Pin On Cantece


Pin On Places To Visit


Pin On Muzica Pentru Bunici


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzica


Pin On Muzica Arte


Marcela Fota Colaj Cele Mai Frumoase Melodii 2016 Youtube


Pin On Places To Visit


Pin On Artă


Pin Su Destine Celebre


Pin On Muzică Populară


Como Van Asi Voy Yo Tejiendo Hakelideen Hakeln Ideen Diy Und Selbermachen


Pin On Erika Cintece


Pin On Muzica


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya